Poderane traperice odjevni su komad koji obično viđamo u nekim ležernijim modnim kombinacijama, no i takvi modeli traperica mogu se nositi i u elegantnijim izdanjima, a kako to uspješno učiniti, pokazala je Lejla Filipović.

Kao gošća na jednom beauty događanju održanom u Zagrebu, Lejla Filipović svojim je modnim odabirom još jednom pokazala da je majstorica u slaganju outfita koji su istovremeno neodoljivo casual, ali uvijek elegantni i ženstveni.

Za tu priliku šarmantna ljepotica odabrala je tri svakodnevna odjevna predmeta koje mnoge žene imaju u ormaru. Klasičnu bijelu košulju s kojom se nikada ne može pogriješiti nosila je uz tamnoplavi sako bosanskohercegovačkog brenda Dresscode, koji se svojim jednostavnim, svevremenskim krojem čini kao komad nosiv i u ležernijim i u profinjenijim varijantama.

Izvrstan kontrast decentnom i sofisticiranom gornjem dijelu stajlinga bile su poderane traperice u vrlo svijetloj nijansi plave, gotovo bijele. Efektne traperice ravnog kroja poderane su iznad koljena i na krajevima te uspravno uz šav s unutarnje strane, a Lejla ih je kombinirala uz smeđe čizme od brušene kože.

Stajling je podigla s torbicom zmijskog uzorka hrvatskog brenda Mucca. S outfitom je uskladila i make-up te je usne naglasila ružem sedefastog sjaja, a nokte uljepšala lakom slične nijanse kakve je ruž.

Nadahnuti stilom Lejle Filipović, u trgovinama smo potražili modele svijetlih poderanih traperica, a osam izdvojenih prijedloga pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju