Martina Ješe svojom novom kolekcijom još jednom potvrđuje da profinjena elegancija nikada ne izlazi iz mode. Krojevi su, kako smo to već navikli od brenda Cataleya, izuzetno ženstveni i senzualni, a kao i uvijek, naglasak nije na mnoštvu detalja, već na beskompromisno kvalitetnim tkaninama, čija je luksuznost dodatno istaknuta divnom paletom boja, koje su sada već i zaštitni znak Cataleyinih kolekcija.

Monokromatske kreacije u vibrantnoj ljubičastoj ili ružičastoj boji, kao i čarobna dugačka crvena haljina, pravi su head-turner i savršen izbor za modernu i samosvjesnu ženu, a kreacije u crnoj i taupe nijansi više će odgovarati ljubiteljicama prigušene senzualnosti. Linija tijela je naglašena, detalji na haljinama su vrlo diskretni, Cataleya ženu stavlja u prvi plan.

Naglasiti ženstvenost, a pritom izgledati moćno i samopouzdano ne žrtvujući pritom ni udobnost ni profinjenost zasigurno je želja svake moderne žene, a upravo to je sama nit vodilja koja se proteže kroz sve Cataleyine kreacije. Nježnu, a snažnu Cataleya ženu savršeno je utjelovila Lejla Filipović, zaštitno lice recentne Cataleya kolekcije, a koja senzualnošću u kreacijama Martine Ješe naprosto oduzima dah.

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Zavodljive čarape za isticanje nogu koje su zasjenile i hit čizme

Profinjenu i bezvremensku ljepotu, kako kolekcije tako i njezina zaštitnog lica, dodatno je naglasio prostor u kojem je kampanja snimana, Pločnik bar, mjesto koje svojim interijerom, baš kao i Cataleya svojim kreacijama, vješto sjedinjuje elegantno i moćno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju