U Maloj dvorani Lisinski održana je premijera predstave "Zagrepčanka". Nastala u produkciji Teatra Erato i režiji Dražena Krešića, adaptacija kultnog romana Branislava Glumca vraća se na kazališne daske.

Priča o strastvenoj i nemogućoj ljubavi opterećenoj klasnim i statusnim razlikama prvi put je kao kazališni komad postavljena u Zagrebu 1976. godine te je bila jedan od najvećih kazališnih hitova u 70-im godinama prošlog stoljeća.

Mnoge poznate osobe došle su na premijeru u Lisinski, a među njima je bila i Leonarda Lončar. Leonarda je odavno poznata kao jedna od najautentičnijih domaćih ljubiteljica mode. Njezin stil odijevanja je sve samo ne predvidljiv i oduvijek je oduševljavala svojim izdanjima.

Slika nije dostupna Leonarda Lončar: Haljina iz H&M-a za teatralno izdanje dostojno crvenog tepiha

I na ovoj premijeri još jednom je pokazala kako je i dalje bezrezervno svoja. Odjenula je dugačku haljinu ležernog kroja i neutralne nijanse te je nadopunila efektnijim dodacima i pomalo neočekivanom obućom.

Crvenu torbu i statement ogrlicu s privjeskom u obliku srca zasjenile su njezine tenisice. Leonarda je nosila tenisice popularnog brenda Golden Goose, a odabrala je blještavi model sa zlatnim šljokicama.

Mnoge žene u ovoj bi prigodi igrale na sigurno i vjerojatno odabrale neke klasične salonke, ali ne i Leonarda, koja je umjesto ziheraških cipela ipak posegnula za puno zanimljivijim modnim rješenjem.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju