Jedinstveni, surovi krajolik otoka Paga, gdje se u posebnoj harmoniji sjedinjuju gole stijene, divlji valovi i vjetar, poslužio je kao savršena kulisa kampanje za novu eNVy room kolekciju namijenjenu recentnoj toploj sezoni.

Popularni modni dvojac, dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović nadahnuće su za svoju novu modnu priču pronašli upravo u prevrtljivoj naravi mora i u čudesnim prizorima koje nam pružaju otoci, obale i morski krajolici, u šarmu i uzbuđenju života na moru te nautičkom stilu kao neiscrpnom vrelu inspiracije.

Nadahnuće morem i nautikom ogleda se u svakom, pa i najsitnijem detalju, u odabranim nijansama i njihovim kombinacijama, u naborima tkanine koja podsjeća na namreškanu morsku površinu i lepršavim volanima koji asociraju na pjenušave valove, kao i u spoju fluidnih i strožih krojeva koji u sebi utjelovljuju sve odlike i suprotnosti mora, od pitomih bonaca do uzburkanih pučina.

Kolekcijom stoga dominiraju tipične "morske" boje, u fokusu je prodorna navy blue nijansa upotpunjena zlatnim akcentima (na porubima, izvezenim detaljima i gumbima), bijelom koja naglašava nježnost i mekoću te injekcijom crvene. I ovu je modnu priču eNVy room isprepleo prepoznatljivim elementima svoje estetike poput naglašenih ramena, romantičnih volana, profinjenih nabora, voluminoznih puf rukava, senzualno otkrivenih leđa, asimetričnih krojeva i neočekivanih proreza.

Naravno, ne ispuštajući iz vida eleganciju, gracioznost i zavodljivost koje suptilno naglašavaju ljepotu ženske siluete. Poznati tandem pobrinuo se da svoju morsku priču ispuni različitim tipovima odjevnih komada, pa u kolekciji vladaju haljine različitih krojeva i dužina, kombinezoni i sakoi odjeveni u materijale poput svile, svilenog satena, organze, viskoznog kadija i štrasa.

Vizuale kampanje i prateći video za novu eNVy room kolekciju na čudesnim su obalama otoka Paga snimili Karla Jurić i Ive Trojanović, a svoju inspiraciju opisali su riječima:

U književnosti, žena je nerijetko povezana s čekanjem, a kulminacija njezine pasivne strepnje, patnje i očiju uprtih u obzor dolazi eventualno u bacanju u pobješnjele valove nakon što ljubavnik nikada ne stigne ili se u međuvremenu predomisli. Nova ljetna kolekcija eNVy rooma svojim plavim tonovima odražava snagu mora, a odabirom lepršavih materijala pogoduje evokativnom pozicioniranju na neizostavnim morskim vjetrovima.

Kako bi naglasili plavu boju koja prevladava u novoj kolekciji odlučili smo se prikazati ju na morskom pejzažu. Kolekcija i pejzaž u neraskidivom su odnosu i međusobno se upotpunjuju. Tu, međutim, prestaje svaka sličnost sa spomenutim književnim junakinjama. Ovi novi komadi odijevaju ženu jasnog pogleda i odlučnog koraka. Ženu koja nosi ljetnu kolekciju i kad joj prognoza nije naklonjena. Ženu koja ne čeka sunce. Ili ljubavnika na obzoru.

Svi modeli iz kolekcije mogu se isprobati u eNVy room showroomu u Vlaškoj ulici 68 u Zagrebu uz prethodno rezerviran termin na 0992322939. eNvy room možete pratiti putem službene Internet stranice www.envyroom.com, preko Facebook profila ili na Instagramu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju