Jedinstveni, surovi krajolik otoka Paga, gdje se u posebnoj harmoniji sjedinjuju gole stijene, divlji valovi i vjetar, poslužio je kao savršena kulisa kampanje za novu eNVy room kolekciju namijenjenu recentnoj toploj sezoni.

Galerija Ljepota, hirovitost i šarm mora u novoj modnoj priči dvojca eNVy room - 5 Ljepota, hirovitost i šarm mora u novoj modnoj priči dvojca eNVy room - 12 Ljepota, hirovitost i šarm mora u novoj modnoj priči dvojca eNVy room - 6 +9 Ljepota, hirovitost i šarm mora u novoj modnoj priči dvojca eNVy room

Popularni modni dvojac, dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović nadahnuće su za svoju novu modnu priču pronašli upravo u prevrtljivoj naravi mora i u čudesnim prizorima koje nam pružaju otoci, obale i morski krajolici, u šarmu i uzbuđenju života na moru te nautičkom stilu kao neiscrpnom vrelu inspiracije.

Nadahnuće morem i nautikom ogleda se u svakom, pa i najsitnijem detalju, u odabranim nijansama i njihovim kombinacijama, u naborima tkanine koja podsjeća na namreškanu morsku površinu i lepršavim volanima koji asociraju na pjenušave valove, kao i u spoju fluidnih i strožih krojeva koji u sebi utjelovljuju sve odlike i suprotnosti mora, od pitomih bonaca do uzburkanih pučina.

Ljepota, hirovitost i šarm mora u novoj modnoj priči dvojca eNVy room - 13 Ljepota, hirovitost i šarm mora u novoj modnoj priči dvojca eNVy room (Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović)

Kolekcijom stoga dominiraju tipične "morske" boje, u fokusu je prodorna navy blue nijansa upotpunjena zlatnim akcentima (na porubima, izvezenim detaljima i gumbima), bijelom koja naglašava nježnost i mekoću te injekcijom crvene. I ovu je modnu priču eNVy room isprepleo prepoznatljivim elementima svoje estetike poput naglašenih ramena, romantičnih volana, profinjenih nabora, voluminoznih puf rukava, senzualno otkrivenih leđa, asimetričnih krojeva i neočekivanih proreza.

Naravno, ne ispuštajući iz vida eleganciju, gracioznost i zavodljivost koje suptilno naglašavaju ljepotu ženske siluete. Poznati tandem pobrinuo se da svoju morsku priču ispuni različitim tipovima odjevnih komada, pa u kolekciji vladaju haljine različitih krojeva i dužina, kombinezoni i sakoi odjeveni u materijale poput svile, svilenog satena, organze, viskoznog kadija i štrasa.

Ljepota, hirovitost i šarm mora u novoj modnoj priči dvojca eNVy room - 8 Ljepota, hirovitost i šarm mora u novoj modnoj priči dvojca eNVy room (Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović)

Vizuale kampanje i prateći video za novu eNVy room kolekciju na čudesnim su obalama otoka Paga snimili Karla Jurić i Ive Trojanović, a svoju inspiraciju opisali su riječima:

U književnosti, žena je nerijetko povezana s čekanjem, a kulminacija njezine pasivne strepnje, patnje i očiju uprtih u obzor dolazi eventualno u bacanju u pobješnjele valove nakon što ljubavnik nikada ne stigne ili se u međuvremenu predomisli. Nova ljetna kolekcija eNVy rooma svojim plavim tonovima odražava snagu mora, a odabirom lepršavih materijala pogoduje evokativnom pozicioniranju na neizostavnim morskim vjetrovima.

Kako bi naglasili plavu boju koja prevladava u novoj kolekciji odlučili smo se prikazati ju na morskom pejzažu. Kolekcija i pejzaž u neraskidivom su odnosu i međusobno se upotpunjuju. Tu, međutim, prestaje svaka sličnost sa spomenutim književnim junakinjama. Ovi novi komadi odijevaju ženu jasnog pogleda i odlučnog koraka. Ženu koja nosi ljetnu kolekciju i kad joj prognoza nije naklonjena. Ženu koja ne čeka sunce. Ili ljubavnika na obzoru.

Svi modeli iz kolekcije mogu se isprobati u eNVy room showroomu u Vlaškoj ulici 68 u Zagrebu uz prethodno rezerviran termin na 0992322939. eNvy room možete pratiti putem službene Internet stranice www.envyroom.com, preko Facebook profila ili na Instagramu.

Ljepota, hirovitost i šarm mora u novoj modnoj priči dvojca eNVy room - 1 Ljepota, hirovitost i šarm mora u novoj modnoj priči dvojca eNVy room (Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju