Jedan od odjevnih komada koji žene posebno vole, neovisno o godišnjem dobu i trendovima, su suknje midi dužine. Radi se o komadu koji se lako kombinira, udoban je, a istovremeno izgleda uglađeno.

U zimskim mjesecima midi suknje izgledaju predivno u kombinaciji s pletivom i visokim čizmama ili gležnjačama, a s dolaskom proljeća u kombinaciji sa sandalama i lijepim bluzama uvijek su pun pogodak.

Postoji cijeli niz kombinacija s midi suknjama koje su nosive u raznim prigodama, od šetnji s prijateljicama do odlaska na posao. Baš zato imaju svoje mjesto u mnogim ormarima, a toliko su dobre da pored njih i omiljene traperice često padnu u drugi plan.

Već sada polako maštamo o proljeću, kada ćemo midi suknje nositi uz sakoe i kožnate jakne, a do tada ćemo ih kombinirati s komadima iz zimske garderobe. U svakom slučaju, komad je to koji rijetko ostaje neiskorišten.

Slika nije dostupna 12 novih modela pletenih haljina koje možete nositi i kada zatopli

Slika nije dostupna Od 149 kuna: 10 modela štikli iz novih kolekcija zbog kojih se veselimo proljeću

Ako spadate u veliku skupinu ljubiteljica midi suknji, u našoj galeriji izdvojili smo 15 modela iz novih kolekcija. Trgovine i webshopovi već sada nude midi suknje različitih krojeva i  uzoraka, napravljene od raznih materijala. Ima tu trapera, satiniranih materijala, umjetne kože... U ponudi su suknje s omiljenim životinjskim i nezaobilaznim cvjetnim uzorkom, ali i divni jednobojni modeli, tako da bi svatko trebao pronaći opciju za sebe.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju