Mila Kunis u Torontu snima film "Luckiest Girl Alive", filmsku adaptaciju istoimenog bestsellera iz 2015. godine, debitantske novele autorice Jessice Knoll. Mila tumači glavni lik, Njujorčanku Ani FaNelli koja ima sve u životu, barem se tako čini.

Ani radi na zavidnoj poziciji u prestižnom časopisu, nosi fenomenalnu odjeću i pred njom je vjenčanje iz snova u Nantucketu. No kada je redatelj kriminalističkog dokumentarca pozove da ispriča svoju stranu priče o šokantnom incidentu koji se dogodio u prestižnoj školi Bradley kad je bila tinejdžerica, Ani je prisiljena suočiti se s mračnom istinom koja prijeti razotkriti njezin pedantno osmišljen život.

Autorica knjige Jessica Knoll napisala je i scenarij za film "Luckiest Girl Alive", koji će se prikazivati na Netflixu, dok režiju potpisuje Mike Barker.

Za potrebe snimanja scena u srijedu u Torontu Mila Kunis nosila je jednostavan crno-bijeli outift sastavljen od uske crne majice bez rukava i s dolčevita-kragnom te bijele mini suknje na preklop s crno-zlatnom kopčom, a stajling je upotpunila s decentnim zlatnim nakitom.

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: Ljetna minica savršena za isticanje vretenastih nogu

Nakon završetka snimanja 37-godišnja glumica preobukla se u japanke u smeđoj i bež boji, no čak ni ta ležerna obuća nije pokvarila top-dojam zgodne glumice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju