Losioni i mlijeka za tijelo spas su za kožu. Hrane je, hidratiziraju, čine mekom i glatkom. Osim toga, lijepo mirišu, a jedan miris u ljetnim mjesecima gotovo da nemam konkurenciju. Radi se o kokosu, mirisu koji nas u trenutku odvodi u tropske krajeve i na najljepše plaže.

U nastavku smo izdvojili dio ponude mlijeka i losiona za tijelo koji mirišu na božanstveni kokos. Na popisu se možda nalazi i vaš najmirisniji suputnik za ovo ljeto.

1. Afrodita coconut milk njegujuće mlijeko za tijelo

Ovo mlijeko s ekstraktom kokosa koži pruža cjelodnevnu intenzivnu njegu i odvodi vas u tropski svijet. Osim toga pomaže u sprječavanju preuranjenog starenja kože.

2. Nivea kokos i monoi ulje uljni losion

Dok se luksuzno monoi ulje trenutačno upija u kožu, tropski miris kokosa tu je da razbudi sva osjetila. Ovaj losion dubinski hidratizira kožu bez da ostavlja masne tragove. Koža je glatka i podatna.

3. Balea losion za tijelo kokos i shea maslac

Ovaj bogati losion za tijelo s mirisom kokosa dugotrajno njeguje kožu i čini je podatnom i mekom. Njegova prednost je i činjenica da se lako razmazuje, brzo upija i tako vas u trenutku odvodi u egzotične krajeve.

4. Yves Rocher losion za tijelo kokos

Losion senzualnog mirisa nahranit će vašu kožu i učiniti je mekom. U njemu je spojena savršena kombinacija -organski shea maslac i ekstrakt kokosa zahvaljujući kojima je koža hidratizirana i nježno mirisna.

5. Cien maslac za tijelo s mirisom kokosa

Radi se o još jednom proizvodu zahvaljujući čijem ćete divnom mirisu barem u mislima otputovati u tropske krajeva, a on će za to vrijeme nahraniti vašu kožu i učiniti je mekanom i glatkom.

6. Sol de Janeiro Coco Cabana krema za tijelo

Tvorci ove keme tvrde da osigurava hidrataciju u trajanju od čak 72 sata. Među sastojcima se ističke kokosovo ulje koje je poznato po hidratantnom učinku. Zahvaljujući laganoj i hranjivoj teksturi, ova krema umiruje iritacije, ublažava crvenilo i tetoši kožu.

7. Dove losion za tijelo (kokosovo ulje i badem)

Ovo mlijeko kožu čini ekstra mekom. Formula obogaćena kokosovim uljem i bademovim mlijekom kožu duboko vlaži i čini je mekom. Rezultat je obnovljena i mirisna koža.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju