Početkom prosinca Google je objavio pojmove koji su se najviše pretraživali u godini od koje ćemo se oprastiti za samo nekoliko dana. Popularni pojmovi su kao i svake godine podijeljeni u razne kategorije među kojima je i ona koja počinje pitanjem "Kako stilizirati...".

Na prvom mjestu deset najčešće pretraživanih upita koji su počinjali pitanjem "Kako stilizirati..." (podaci za SAD) zasjeo je jedan model traperica.

Konkretno, radi se o trapericama ravnih nogavica koje su, ako je suditi prema rezultatima pretraživanja, bile jako popularne u godini na izmaku, a ako se pita modne znalce popularnost će im u novoj godini biti još veća.

Kako im i samo ime kaže, ove traperice karakteriziraju nogavice koji imaju istu širinu od koljena do otvora na dnu. Savršen su odabir za svakoga tko ne voli skinny modele, ali ipak želi traperice koje donekle prate liniju tijela.

A kako ih nositi?

Radi se o modelu koji nije zahtjevan za kombiniranje, a ovih dana nećete pogriješiti ako ih spojite s toplim pletivom i kaubojskim gležnjačama. U toplijem dijelu godine savršeno će se sljubiti sa sandalama na blok potpeticu i lepršavim bluzama.

Slika nije dostupna Ne, nije bob: Frizura koja se jako, jako puno pretraživala u 2021. godini

U svakom slučaju možete ih nositi gotovo na sve - ravna obuća, cipele na potpeticu, pletivo, bluze, sakoi... Sve dolazi u obzir, tako da kupnja ovih traperica znači i da ćete imati komad koji ćete rado i često nositi jer će se savršeno uklopiti u svaku garderobu.

Nosite li traperice ravnih nogavica?

glasova:

Za sve koji razmišljaju o kupnji jednog ovakvog modela u našoj galeriji na početku teksta izdvojili smo dio ponude u trgovinama. S obzirom na to da su u tijeku sniženja, idealna je prilika i za kupnju po nešto povoljnijim cijenama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju