Kada su u pitanju ljetni trendovi, u mnogim ormarima svoje mjesto redovito imaju bermude, model hlača koji je nekad bio dio muške mode, ali već je neko vrijeme omiljeni dio ženske garderobe, posebno u toplijim mjesecima godine.

Bermude su ime dobile po istoimenom otočju gdje ih se smatra prikladnom poslovnom odjećom za muškarce ako su izrađene od materijala poput onog od kojeg se rade odijela i ako se nose uz prikladne čaarape i obuću te u kombinaciji s košuljom, kravatom i sakoom.

Naravno, bermude su, kada je u pitanju ulična moda, dio puno ležernijih kombinacija. Dobitnih formula, odnosno kombinacija s bermudama je puno. Izgledaju sjajno uz obične majice, bluze, u kombinciji s visokim potpeticama, ravnim sandalama ili šlapicama.

Slika nije dostupna Bez konkurencije: 15 modela lanenih hlača koje se nose i na plus 35

Slika nije dostupna Samo neka je prozračno: 15 pamučnih haljina na sniženju već od 83 kune

Ovisno o odabranom modelu moguće ih je nositi i u nekim (polu)službenim situacijama, ali i na kavu s prijateljicama, u šetnju gradom, na spoj... Odličan su izbor za sve koji se ne žele kuhati u dugim hlačama, a istovremeno ne žele nositi prekratke modele kratkih hlača.

Trgovine u svojim ponudama imaju bermude od materijala stvorenih za ljetne dane kao što je lan, ali i one od jeansa. Dolaze u raznim bojama i krojevima, a zajednička im je dužina do koljena ili malo iznad koljena.

Da su bermude itekako tražen komad u ljetnim mjesecima znaju i trgovine, a mi smo provjerili njihovu ponudu i u galeriji izdvojili 15 modela bermuda koje ćete htjeti iznositi u nadolazećem razdoblju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju