Blizanci su jedan od najzanimljivijih horoskopskih znakova. Prije svega su vrlo kompleksni i nepredvidivi, a kada tom paketu dodate i njihov šarm, zavodljivost, društvenost i zaigranost, dobit ćete uistinu očaravajuću i intrigantnu osobnost.

Ništa manje zanimljiv nije ni modni stil blizanaca. Očekivano, oni su uvijek spremni na rizik kada je u pitanju moda. Neopisivo su odvažni rijetko ćete ih vidjeti u klasičnim kombinacijama.

Ako, na primjer, i odaberu klasičan kroj, onda će boje ili uzorci biti otkačeni ili će pak odabrati komade u neutralnoj boji, ali potpuno neobičnog i naprednog kroja.

Blizanci prate trendove i prvi ih prepoznaju, ali neće im se slijepo prepustiti. Dapače, prilagodit će ih sebi i nositi na jedinstven način.

Vole kombinacije za kojima će se svi okrenuti i ispitivati ih što imaju na sebi i gdje su to nabavili.

Kod njih nema pravila po pitanju kupovine, ponekad nađu nešto za sebe u trgovini komercijalnih modnih brendova, a ponekad naiđu na neko blago u second hand trgovini ili vintage butiku. Priuštit će si i neki vrhunski komad po višoj cijeni koji će nositi redovito.

Obožavaju igru s bojama i uzorcima te često spajaju nešto što je drugima naoko nespojivo. Naravno, na njima to jednostavno izgleda fantastično jer stvarno znaju samouvjereno nositi neobične kombinacije. Jarke boje i raskošni dezeni kao stvoreni su za njih.

Vole nakit i u svojoj kolekciji imaju čitav niz zanimljivih statement komada. Također vole imati jedan svoj prepoznatljiv komad koji uvijek nose poput personalizirane ogrlice ili narukvice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju