Blizanci su jedan od najzanimljivijih horoskopskih znakova. Prije svega su vrlo kompleksni i nepredvidivi, a kada tom paketu dodate i njihov šarm, zavodljivost, društvenost i zaigranost, dobit ćete uistinu očaravajuću i intrigantnu osobnost.

Galerija Kombinacije koje bi sjajno pristajale blizancima - 1 Kombinacije koje bi sjajno pristajale blizancima - 2 Kombinacije koje bi sjajno pristajale blizancima - 3 +11 Kombinacije koje bi sjajno pristajale blizancima - 4

Ništa manje zanimljiv nije ni modni stil blizanaca. Očekivano, oni su uvijek spremni na rizik kada je u pitanju moda. Neopisivo su odvažni rijetko ćete ih vidjeti u klasičnim kombinacijama.

Ako, na primjer, i odaberu klasičan kroj, onda će boje ili uzorci biti otkačeni ili će pak odabrati komade u neutralnoj boji, ali potpuno neobičnog i naprednog kroja.

Kombinacije koje bi sjajno pristajale blizancima - 7 Ako vas ne iznenade bojom, blizanci će vas iznenaditi krojem svojih odjevnih komada (Foto: Guliver Image)

Blizanci prate trendove i prvi ih prepoznaju, ali neće im se slijepo prepustiti. Dapače, prilagodit će ih sebi i nositi na jedinstven način.

Vole kombinacije za kojima će se svi okrenuti i ispitivati ih što imaju na sebi i gdje su to nabavili.

Kombinacije koje bi sjajno pristajale blizancima - 9 Blizanci obožavaju jarke boje (Foto: Guliver Image)

Kod njih nema pravila po pitanju kupovine, ponekad nađu nešto za sebe u trgovini komercijalnih modnih brendova, a ponekad naiđu na neko blago u second hand trgovini ili vintage butiku. Priuštit će si i neki vrhunski komad po višoj cijeni koji će nositi redovito.

Kombinacije koje bi sjajno pristajale blizancima - 15 Kod blizanaca nema nespojivih uzoraka (Foto: Guliver Image)

Obožavaju igru s bojama i uzorcima te često spajaju nešto što je drugima naoko nespojivo. Naravno, na njima to jednostavno izgleda fantastično jer stvarno znaju samouvjereno nositi neobične kombinacije. Jarke boje i raskošni dezeni kao stvoreni su za njih.

Vole nakit i u svojoj kolekciji imaju čitav niz zanimljivih statement komada. Također vole imati jedan svoj prepoznatljiv komad koji uvijek nose poput personalizirane ogrlice ili narukvice.

Kombinacije koje bi sjajno pristajale blizancima - 14 Kombinacije blizanaca nikad nisu dosadne (Foto: Guliver Image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju