Narančasta je boja optimizma i ravnoteže. Ona potiče na djelovanje, povećava samopouzdanje i pokreće nas da poduzmemo stvari o kojima smo dugo sanjali, ali nismo imali dovoljno hrabrosti da ih izvedemo.

Iako se narančasta boja obično veže za jesenske mjesece, bit će vrlo popularna i ovoga ljeta. Potvrđuje to i ponuda hrvatskih trgovina i dobro posjećenih webshopova u kojima se može naći sve od narančastih bikinija i jednodijelnih kupaćih kostima preko topova i suknji do haljina.

Slika nije dostupna Od 119 kuna: 12 modela maksi haljina u boji sunca koje sjajno izgledaju uz preplanulu put

Midi i maksi modeli haljina iznimno su tražena roba u ljetnim mjesecima. Na raspolaganju su vam haljine za plažu u narančastoj boji, jednostavni krojevi od rastezljivog materijala, lepršavi modeli s volanima, ali i decentne slip haljine od svile.

Narančaste haljine odličan su izbor za brinete, a odlično pristaju ženama s kosom od tamnoplavih do tamnosmeđih nijansa bez obzira na to preferirate li nježne breskvaste nijanse ili izražajnu, pa čak i neonsku narančastu boju.

Slika nije dostupna Sve nijanse ružičaste: 15 haljina u boji koja ovo proljeće neće imati konkurenciju

Zavirili smo u trgovine i na popularne webshopove te odabrali 15 modela narančastih haljina koje će se nositi ovoga ljeta, a koje se prodaju po cijenama od 62 do 870 kn.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju