Catherine Middleton, princ Charles i Camilla pojavili su se na svoj prvoj zajedničkoj kraljevskoj dužnosti kao trio. Posjetili su centar za umjetnost i kulturu koji vodi prinčeva fondacija smješten u umjetničkom kompleksu Trinity Buoy Wharf na rijeci Temzi u Londonu.

Vojvotkinja od Cambridgea mnogo je puta sa suprugom princem Williamom bila dio zajedničkih dužnosti s princem od Walesa i vojvotkinjom od Cornwalla, no ovo je njihovo prvo zajedničko pojavljivanje bez Williama.

U dobrom raspoloženju, Catherine, Charles i Camilla stigli su u centar Trinity Buoy Wharf, a lijepa vojvotkinja odmah je ukrala poglede u sivoj haljini-kaputu modne kuće Catherine Walker. Komad izgleda jako poznato što i ne čudi jer ga je Catherine nosila već dosta puta, između ostalog i u ožujku 2019. kada je posjetila muzej Foundling.

Savršeno krojena haljina osvaja čistim, elegantnim dizajnom, a šivana je posebno za vojvotkinju od Cambridgea. Riječ je zapravo o modelu koji se naziva haljina-kaput jer krojem podsjeća na kaput. Model je izrazito strukiran, u gornjem dijelu usko prianja iz tijelo dok se donji dio lijepo širi i ima falde te seže do koljena. Crna kragna pruža lijepi kontrast sivoj boji haljine, kao i remen sa crnom kopčom koji dodatno naglašava uski struk 40-godišnje vojvotkinje.

Ovaj odjevni komad već je klasika u ormaru Catherine Middleton, kao i druge haljine i kaputi s potpisom modne kuće Catherine Walker koje često nosi. Odjeću francuske dizajnerice s londonskom adresom Catherine Walker, koja je preminula 2010. godine, obožavala je nositi i princeza Diana, a tu ljubav očito je "naslijedila" i Catherine.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Čizme s najženstvenijom potpeticom koje tako dobro idu uz midi haljinu

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Hlače koje vole i XS i XL figuru, a najbolje izgledaju uz štikle

Debele crne grilonke i crne cipele s blok petom Gianvito Rossi, koje također često nosi, savršeno su pristajale uz haljinu, a kako se boja cipela stopila s bojom čarapa, nastao je efekt koji noge dodatno izdužuje i čini još vitkijima. Crna mini torbica luksuznog britanskog brenda Mulberry zaokružila je besprijekorno sofisticirano modno izdanje Catherine Middleton.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju