Catherine Middleton i princ William odradili su svoju prvu zajedničku dužnost u 2022. godini. Kraljevski par posjetio je muzej Foundling u Londonu, kojemu je Catherine pokroviteljica. Muzej je posvećen povijesti bolnice Foundling, prvoj dječjoj dobrotvornoj ustanovi u Velikoj Britaniji osnovanoj 1739. kao dom za djecu čiji se roditelji nisu mogli brinuti za njih.

Posjet muzeju Catherine i William iskoristili su kako bi doznali više o sektoru skrbi te upoznali predstavnike iz cijelog sustava, uključujući i pojedince s izravnim iskustvom života u skrbi, među kojima su i neke poznate osobe iz britanskog kulturnog života, poput pjesnika Lemna Sissayja i pisca Allana Jenkinsa.

Catherine Middleton uz trapezice brenda Jigsaw nosi salonke od brušene kože

Sukladno prilici, Catherine Middleton izabrala je outfit koji je vrlo jednostavan, sofisticiran i elegantan. Kombinacija crne dolčevite i tamnih hlača trapez kroja klasik je s kojim se ne može pogriješiti, a vojvotkinja od Cambridgea dolčevitu je kombinirala s trapezicama na crtu koje često nosi. Riječ je o modelu hlača luksuznog britanskog brenda Jigsaw, čija je cijena 130 funti (oko 1175 kuna), koje vrlo lijepo izdužuju noge i čitavu figuru, a za ovu priliku Catherine ih je nosila uz tamnoplave salonke od brušene kože s debljom blok-petom.

Stilsko je pravilo da se trapezice nose uz visoke potpetice, koje dodatno izdužuju i proljepšavaju figuru, a lijepo pristaju svim konfekcijskim veličinama. Vrlo jednostavan, elegantan plavi kaput savršeno se uklopio u stajling, a i njega je vojvotkinja već nosila, posljednji put u siječnju 2020. godine.

Slika nije dostupna Kao iz bajke: Za 40. rođendan Catherine Middleton oduzima dah u čarobnoj crvenoj haljini

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Kaput koji vizualno sužava struk u boji koja tako dobro stoji brinetama

Catherine Middleton vješto spaja skuplje modne komade s jeftinijima, pa je tako za posjet muzeju Foundling u Londonu nosila metalne naušnice iz trgovine Accessorize, čija je cijena sedam funti (oko 64 kune).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju