Nakon veličanstvenog dočeka u Zagrebu gdje ih je pozdravilo više od 500.000 Hrvata, naši nogometni reprezentativci vraćaju se u svoju gradove.

Domagoj Vida dočekan je poput kralja u Donjem Miholjcu. Hvala svim navijačima i Donjem Miholjcu. Najveća pobjeda je što smo ujedinili narod, ne znam kad će se ovo ponoviti. Feštali smo do jutra, ovako ni Francuzi nisu slavili, kazao je.

To je moj najbolji prijatelj, moj muž, tata, moja ljubav, moj anđeo čuvar, moja vodilja, moje srce i moja duša, moja suza, sreća i bol, moja snaga, moj pravi put, moj uspon i moj pad, moj bećar, veseljak, moja svjetlost i moja tama, moj život, moj idol, heroj, moj ponos! Moje sve! David je poseban, plod jedne posebne i čiste ljubavi. Najponosnija žena na ovoj kugli zemaljskoj, napisala je na svom Instagram profilu Domagojeva voljena supruga Ivana koja je jučer slavila s njim.

Simpatije okupljenih očekivano je i njihov sinčić David koji slobodno može ponijeti titulu najslađeg navijača na ovom Svjetskom prvenstvu.

S tradicionalnim šokačkim šeširom na glavi i velikim osmijehom na licu, maleni David pokazao je da baš poput tate ima vedar duh. Koliko je vješt u trčanju po terenu pokazao je nakon polufinalne utakmice s Engleskom pa je nakon ovog prvenstva sasvim jasno da Domagoj Vida u punom smislu te riječi ima malog nasljednika.

Tko zna, možda će nas upravo mali David jednog dana dovesti do zlata.

Više o dočeku Domagoja Vide u Donjem Miholjcu saznajte na portalu Gol.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju