Baš kao i na prijašnjim utakmicama Svjetskog prvenstva u Rusiji, hrvatski reprezentativci pobjedu su prvo proslavili u najslađem društvu.

Galerija Domagoj i David Vida nakon utakmice s Engleskom Domagoj i David Vida nakon utakmice s Engleskom Malenom Davidu obradovao se i Luka Modrić +3 Hrvatski reprezentativci u društvu preslatkih mališana Nakon trijumfa u polufinalu i pobjede protiv Engleske, na terenu su im se pridružila njihova djeca, a apsolutna zvijezda ovaj put bio je maleni David Vida.
Domagoj i David Vida nakon utakmice s Engleskom Domagoj i David vida (Foto: Getty Images)
Sin Domagoja Vide i njegove supruge Ivane Vide došao je do terena u sigurnim tatinim rukama te se odmah zaigrao s djecom Luke Modrića, Ivana Perišića i drugih reprezentativaca.
Malenom Davidu obradovao se i Luka Modrić Malenom Davidu uvijek se obraduje i Luka Modrić (Foto: Getty Images)
U jednom trenutku ostao je bez svojih čarapica i tenisica pa je bosonog trčkarao terenom i uživao u velikom veselju koje je do njega dopiralo sa svih strana.
Hrvatski reprezentativci slavili su pobjedu u najslađem društvu Hrvatski reprezentativci slavili su pobjedu u najslađem društvu (Foto: Getty Images)
Preslatki mališan sigurno će tatu bodriti i u nedjelju, kada ga očekuje do sada najvažnija utakmica njegove karijere – finale Svjetskog prvenstva.

Sve o Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji saznajte na portalu Gol.hr.
Domagoj i David Vida nakon utakmice s Engleskom Domagoj i David Vida nakon utakmice s Engleskom (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju