Glumci Nicole Kidman i Javier Bardem u četvrtak su se pojavili na crvenom tepihu povodom premijere njihovog novog filma "Being The Ricardos" u New Yorku. U biografskoj drami glume američku glumicu Lucille Ball i njezina prvog supruga u suradnika Denija Arnaza.

Za ovu prigodu Nicole Kidman odlučila se za eleganciju u bijelom s pokojim crnim detaljem i još jednom dokazala da ova svevremenska kombinacija boja savršeno funkcionira u raznim prigodama.

Na crveni tepih stigla je u jednostavnoj bijeloj haljini od satena koja je naglasila njezinu figuru. Na haljini dugih rukava isticao se donji drapirani dio i dvije duge crne mašne na bokovima koje su bile zaslužne za postizanje kontrasta.

Radi se o kreaciji modne kuće Chanel iz njihove jesenske couture kolekcije.

Slika nije dostupna Ni Hrvatice im ne mogu odoljeti: 10 parfema koje obožavaju slavne dame  Uz haljinu glumica je iskombinirala crne štikle s remenčićima dizajnerice cipela Chloe Gosselin i srebrnu clutch torbicu ukrašenu kristalićima. Dodatak koji je bio točka na "i" glamurozne kombinacije bile su naušnice Ane Khouri.

 Da se kod slaganja ove modne kombinacije pazilo na svaki detalj dokazuje i crna  vrpca u glumičinoj poluraspuštenoj kosi koja se savršeno uklopila uz spomenute mašne na haljini.

 Dobro raspoložena glumica blistala je hodajući crvenim tepihom dok joj je društvo pravio jednako dobro raspoloženi Javier Bardem koji je na premijeru stigao u bordo sakou, bijeloj košulji bez kravate i crnih hlačama i cipelama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju