• Novi jelovnik Esplanadinog Le Bistroa pun je ukusnih noviteta Foto: arhiva hotela Esplanade
  • Tart od ananasa, kokos krema, gel od kokosa Foto: arhiva hotela Esplanade
  • Pečena gušća jetra, gel od suhih šljiva i tonke, consommé od suhih šljiva,brioš od kakaa Foto: arhiva hotela Esplanade
  • Mousse od jogurta, salata od mladog graška i mente, kivano, ikra pastrve.hrskava košarica od piva i rižinog brašna Foto: arhiva hotela Esplanade
  • Poširani file kovača, velouté od zapečenog mladog luka, sotirani bob s mladim špinatom i limunom Foto: arhiva hotela Esplanade
  • Biskvit od pečene marelice, krema od mascarponea i lavande,karamelizirane marelice, pinjoli Foto: arhiva hotela Esplanade
  • Krem juha od pečene rajčice, ulje od bosiljka, ukiseljeni komorač Foto: arhiva hotela Esplanade
  • Sorbet od višnje i cvijeta soli, krema s bijelom čokoladom i mentom Foto: arhiva hotela Esplanade
  • Mousse od jogurta, salata od mladog graška i mente, kivano, ikra pastrve.hrskava košarica od piva i rižinog brašna Foto: arhiva hotela Esplanade
  • .Juneći biftek, karamelizirano korjenasto povrće, kremasti batat s prženom kaduljom Foto: arhiva hotela Esplanade
  • Sladoled od zelene jabuke i đumbira, pločica od đumbira, biskvit od pistacija, gel od jabuke,krema od pistacija Foto: arhiva hotela Esplanade
  • Tortica od badema i rikote, sladoled od ružmarina, marmelada i curd od limuna Foto: arhiva hotela Esplanade
  • Kroket od maslina, marmelada od rabarbare, aioli od maslinovog ulja, salikornija Foto: arhiva hotela Esplanade
  • Tatarski biftek (180g), pomfrit i začinjeni maslac Foto: arhiva hotela Esplanade
  • Usoljena tuna, carpaccio od lubenice, hladna juha od krastavaca i wasabija, korijandar Foto: arhiva hotela Esplanade
  • Školjke sv. Jakova, lagano ukiseljene sa šafranom, gel od breskve i curryja,tartar od breskve, hrskava bijela kvinoja Foto: arhiva hotela Esplanade
  • Mini domaći njoki od koprive, karamelizirana krema od kozjeg mlijeka i bazge, losos gravlax Foto: arhiva hotela Esplanade
  • Crostata sa šparogama i začinskim biljem, svježa kiselica, carpaccio od šparoga Foto: arhiva hotela Esplanade
  • Sladoled od zelene jabuke i đumbira, pločica od đumbira, biskvit od pistacija, gel od jabuke,krema od pistacija Foto: arhiva hotela Esplanade
  • Pogledaj i ovo + 14 + 14 + 14

    Privlačne kombinacije

    Čari ljeta na tanjuru: Esplanadin Le Bistro donosi mirise i okuse dalmatinskih vrtova

    + 17 + 17 + 17

    Bogatstvo okusa

    Menu dostajan vrhunskih svjetskih restorana: Hotel Esplanade nudi nova jela za pamćenje

    + 20 + 20 + 20

    Zanimljiva ponuda

    Hotel Esplanade ovog Adventa donosi atmosferu Orient Expressa te nudi prefina jela i top koktele

1/19