-
Novi jelovnik Esplanadinog Le Bistroa pun je ukusnih noviteta
Foto:
arhiva hotela Esplanade
-
Tart od ananasa, kokos krema, gel od kokosa
Foto:
arhiva hotela Esplanade
-
Pečena gušća jetra, gel od suhih šljiva i tonke, consommé od suhih šljiva,brioš od kakaa
Foto:
arhiva hotela Esplanade
-
Mousse od jogurta, salata od mladog graška i mente, kivano, ikra pastrve.hrskava košarica od piva i rižinog brašna
Foto:
arhiva hotela Esplanade
-
Poširani file kovača, velouté od zapečenog mladog luka, sotirani bob s mladim špinatom i limunom
Foto:
arhiva hotela Esplanade
-
Biskvit od pečene marelice, krema od mascarponea i lavande,karamelizirane marelice, pinjoli
Foto:
arhiva hotela Esplanade
-
Krem juha od pečene rajčice, ulje od bosiljka, ukiseljeni komorač
Foto:
arhiva hotela Esplanade
-
Sorbet od višnje i cvijeta soli, krema s bijelom čokoladom i mentom
Foto:
arhiva hotela Esplanade
-
Mousse od jogurta, salata od mladog graška i mente, kivano, ikra pastrve.hrskava košarica od piva i rižinog brašna
Foto:
arhiva hotela Esplanade
-
.Juneći biftek, karamelizirano korjenasto povrće, kremasti batat s prženom kaduljom
Foto:
arhiva hotela Esplanade
-
Sladoled od zelene jabuke i đumbira, pločica od đumbira, biskvit od pistacija, gel od jabuke,krema od pistacija
Foto:
arhiva hotela Esplanade
-
Tortica od badema i rikote, sladoled od ružmarina, marmelada i curd od limuna
Foto:
arhiva hotela Esplanade
-
Kroket od maslina, marmelada od rabarbare, aioli od maslinovog ulja, salikornija
Foto:
arhiva hotela Esplanade
-
Tatarski biftek (180g), pomfrit i začinjeni maslac
Foto:
arhiva hotela Esplanade
-
Usoljena tuna, carpaccio od lubenice, hladna juha od krastavaca i wasabija, korijandar
Foto:
arhiva hotela Esplanade
-
Školjke sv. Jakova, lagano ukiseljene sa šafranom, gel od breskve i curryja,tartar od breskve, hrskava bijela kvinoja
Foto:
arhiva hotela Esplanade
-
Mini domaći njoki od koprive, karamelizirana krema od kozjeg mlijeka i bazge, losos gravlax
Foto:
arhiva hotela Esplanade
-
Crostata sa šparogama i začinskim biljem, svježa kiselica, carpaccio od šparoga
Foto:
arhiva hotela Esplanade
-
Sladoled od zelene jabuke i đumbira, pločica od đumbira, biskvit od pistacija, gel od jabuke,krema od pistacija
Foto:
arhiva hotela Esplanade
-
Pogledaj i ovo
+
9
+
9
+
9
Bogata ponuda
Chefica Ana Grgić donosi nova primamljiva jela u Esplanadin Le Bistro
+
7
+
7
+
7
Blagdanska ponuda
Slasni i posebni uskrsni specijaliteti čekaju vas u hotelu Esplanade, a nude se i obiteljski vikend-paketi
+
2
+
2
+
2
Zdrave navike od malih nogu
Predškolci iznenadili Esplanadinu cheficu Anu Grgić Tomić jelom pripremljenim prema njezinu receptu