Sredina je veljače i trgovine se pune proljetnim kolekcijama koje će se nositi u mjesecima pred nama. Možda bi vašoj garderobi za proljeće baš dobro došle jedne nove hlače, pa svakako provjerite novitete koje smo izdvojili iz trgovina.

Među raznoraznim modelima hlača izdvojili smo one koji se najčešće traže i najviše nose, a koji lijepo pristaju svim tipovima građe tijela i konfekcijskim veličinama. Bilo da preferirate uže ili malo šire modele, u našoj fotogaleriji pronaći ćete prijedloge za svačiji ukus i stil odijevanja.

Uz klasične crne modele hlača, predlažemo vam i one u kaki i tamnoplavoj boji kakve se često nose tijekom toplijeg doba godine. Za ljubiteljice šarenijih dezena tu su hlače zmijskog uzorka, crno-bijelih i šara u šarmantnom boho stilu. Od svijetlih nijansa u ponudi su model u svijetloj bež boji te laneni model širih nogavica u boji breskve s malo ružičastog tona.

Slika nije dostupna 15 kožnatih jakni već od 100 kuna koje izgledaju mrak uz haljine i traperice

Slika nije dostupna Od 139 kuna: 12 modela dužih haljina koje će se nositi ovoga proljeća

Prolistajte fotogaleriju na početku teksta i pronađite hlače za sebe koje ćete nositi u raznim proljetnim kombinacijama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju