Da biste zablistali na crvenom tepihu, ne treba vam dramatična toaleta niti komplicirana frizura. Ovog se pravila Hailey Bieber držala na ovogodišnjoj dodjeli glazbenih nagrada Grammy u Las Vegasu.

Slavna manekenka za ovaj je događaj odabrala jednostavnu svilenu haljinu Saint Laurenta koju je sparila s još jednostavnijom frizurom – opuštenom pletenicom s nekoliko raspuštenih pramenova koje su okruživali njezino lice te cijelom izdanju dodali dašak romantike.

Bio sam inspiriran elegantnom jednostavnošću svilene haljine te sam je odlučio nadopuniti nježnom pletenicom, priznao je njezin frizer Bryce Scarlett.

Hailey Bieber
nije bila jedina slavna dama koja se na Grammyjima odlučila za jednostavnost. Rachel Zegler nosila je asimetrični bob izvučen na četku prema van te s jednostavnim razdjeljkom po sredini glave.

Paris Hilton platinaste je uvojke digla u visoki konjski rep, a jedan deblji pramen kose pustila da okružuje njezino lice.

Billie Eillish iskoristila je prilikom te još jednom pokazala svoju novu boju kose – od plavuše postala je crnka. Kosu je digla u zanimljivu punđu koju je nadopunila šiljastim asimetričnim šiškama.

Najviše posla s frizurom imao je hair stilist Lady Gage koji je njezinu gustu dugu kosu podigao u artističku punđu koja se savršeno uklopila u ostatak izdanja.

Slika nije dostupna 10 najljepših haljina s crvenog tepiha ovogodišnje dodjele Grammyja

Kakve su frizure nosile slavne dame na crvenom tepihu 64. po redu dodjele glazbenih nagrada Grammy pogledajte u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju