Počinju Dani Esplanadinih štrukli: Tijesto mekano poput oblaka, a okus neodoljiv
Podijeli
Dani štrukli u Esplanadi
Foto: Šimun Šitum
Dani štrukli u Esplanadi
Foto: Šimun Šitum
Dani štrukli u Esplanadi
Foto: Šimun Šitum
Dani štrukli u Esplanadi
Foto: Šimun Šitum
Dani štrukli u Esplanadi
Foto: Šimun Šitum
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
Zdrave navike od malih nogu
Predškolci iznenadili Esplanadinu cheficu Anu Grgić Tomić jelom pripremljenim prema njezinu receptu
+
15
+
15
+
15
Bogata i ukusna ponuda
Chefica Ana Grgić Tomić donosi fantastične ljetne okuse u novom jelovniku Esplanadina Le Bistroa
+
1
+
1
+
1
Lijepa vijest
Počeli su dani Esplanadinih štrukli, pogledajte kako nastaje ova poznata delicija
1
/
5