I ovog će proljeća među omiljenih bojama u modnom svijetu svoje sigurno mjesto zauzeti ružičasta sa svim svojim nijansama.

Radi se o boji koja se savršeno uklapa u topliji dio godine i koja svaku modnu kombinaciju podiže na jednu višu razinu.

Ružičasta je istovremeno ženstvena i vesela boja koja je nezaobilazan dio proljetnih modnih kombinacija. Posebno su omiljene košulje i bluze u rižičastim nijansama koje izgledaju sjajno u kombinaciji s trapericama, suknjama, hlačama...

Ako u svoj ormar želite dodati ružičastu bluzu ili košulju predlažemo vam da zavirite u našu galeriju u kojoj smo izdvojili mali dio ružičaste ponude u trgovinama i webshopovima. U njoj ćete naći 15 modela košulja i bluza koje bez imalo sumnje mogu postati dio divnih kombinacija.

Slika nije dostupna Odobrile kraljice stila: 10 odjevnih komada bez kojih je proljeće nezamislivo

Ako niste sigurni kako ružičastu ukomponirati u modne kombinacije evo nekoliko savjeta:

  • Ružičastu možete kombinirati s mnogim bojama

Ako želite izgledati sofisticirano, spojite je s tamnim tonovima poput crne ili mornarsko plave boje. Za eleganciju dodajte neutralne tonove, a ako želite vatreniju kombinaciju, crvena i narančasta bit će odličan izbor. Tu su i druge opcije, a na vama je da izaberete onu koja najbolje odgovara vašem stilu.

  • Nosite više nijansi ružičaste istovremeno

Spajanje različitih nijansi ružičaste također je odlična opcija. Kombinacija fuksije i blijedo ružičaste boje izgleda sjajno.

s.Oliver, 639 kn Proljetna garderoba: 12 ključnih komada čiju kupnju nikad nećete požaliti

  • Kombinirajte je s kožnatim komadima

Kombinacija crne kožnate suknje pencil kroja i ružičaste bluze bit će jedna od onih u kojima nećete proći neprimijećeno. Nećete pogriješiti ni ako kožnatu motociklističku jaknu nabacite preko ružičaste haljine. U svakom slučaju, koža i ružičasta sjajno se slažu.

  • S traperom ne možete pogriješiti

Kombinacija ružičaste košulje ili bluze s dobrim trapericama uvijek je dobar izbor. Ovisno o odabiru obuće, ova kombinacija može biti elegantna ili ležerna, a za koju god opciju da se odlučite izgledat će sjajno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju