Božićno drvce simbol je blagdana koji za mnoge ima veliku važnost, pa svoje drvce žele okititi i prije Badnjaka kako bi što duže uživali u njemu. I naše čitateljice svoje su domove ukrasile božićnim jelkama i s nama podijelile blagdanski ugođaj u svoja četiri zida.

Najljepše je ono božićno drvce koje okitimo po vlastitom ukusu, baš onako kako sami želimo i kako nam se sviđa. Uz malo mašte tako nastaju predivno okićena drvca koja u domu stvaraju posebno topao i svečani ugođaj. Bogato ukrašena jelka očarat će svakoga, a ove godine veliki su trend i ruže od tkanine, koje će jelki dati dozu romantike i nježnosti.

Lampica nikad previše, pa i u domovima naših čitateljica ima borova ukrašenih s čak tri kompleta lampica, koje se raskošno svjetlucaju i čine blagdane još čarobnijima.

Božićna drvca naših čitateljica zaslužuju da ih se vidi, oduševile ste nas koliko su lijepa i posebna, svako na svoj način, pa smo ih skupili na jednom mjestu kako bismo svi zajedno uživali u njima. Drage naše, hvala vam na fotografijama vaših predivnih božićnih drvaca koje ste podijelile s nama i sretni vam blagdani!

Pogledajte i:

Slika nije dostupna Ima posebnu čar: Stil kićenja božićnog drvca koji vlada ovih blagdana

Slika nije dostupna Opet ste nas oduševile! Božićna drvca naših čitateljica koja izgledaju čarobno

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju