Lepršave haljine napravljene od udobnih tkanina iznimno su poželjni komad garderobe u toplijem dijelu godine. Ne čudi, stoga, što nove proljetne kolekcije obiluju baš takvim modelima.

U proljeće su posebice popularne lepršave haljine mini, midi i maksi kroja koje klize niz tijelo i dopuštaju koži da diše. Na raspolaganju je sve od podatne svile i satena, preko viskoze do uvijek dragog pamuka.



Najlakše se kombiniraju jednobojne haljine ravnog kroja – bez obzira na to želite li ih spariti s udobnim tenisicama ili vrtoglavim potpeticama. Odvažnije dame odabrat će modele u jarkim bojama u kojima je teško ostati nezamijećen.



Teško je zamisliti proljetnu sezonu i bez haljina s cvjetnim uzorkom. Odabrati možete upečatljive i predimenzionirane cvjetove, koji vizualno proširuju figuru, ili pak one decentnije, koji imaju suprotan učinak.

Slika nije dostupna Brzo se prodaju: Hit štikle s ASOS-a idealne za ulazak u proljeće

Slika nije dostupna Od 149 kuna: 10 modela štikli iz novih kolekcija zbog kojih se veselimo proljeću

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 12 dužih haljina iz proljetnih kolekcija koje se mogu pronaći po cijeni od 139 do 1355 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju