Camilla Parker Bowles i princ Charles u službenom su posjetu Jordanu što je njihovo prvo zajedničko putovanje u inozemstvo od ožujka 2020. godine i proglašenja pandemije. Prvu večer u ovoj bliskoistočnoj zemlji Camilla i Charles proveli su na večeri s kraljicom Ranijom u palači Al Husseiniya.

Jordanska kraljica Rania redovito se nalazi na listama najbolje odjevenih žena svijeta, pa je i za susret s vojvotkinjom od Cornwalla odabrala predivna haljinu u orijentalnom stilu krem nijanse. Haljina je ukrašena raskošnim zlatnim detaljima na rubovima rukava i u gornjem dijelu, dok na predjelu struka ima zlatni cvijet s bijelim biserima. Smeđe salonke od brušene kože i velike zlatne naušnice savršeno su pristajale uz elegantnu kreaciju.

Lijepa kraljica u svakom svom javnom pojavljivanju lako ukrade pažnju, no ovom prilikom Camilla Parker Bowles iskazala se kao dostojna modna družica jordanskoj vladarici. Camilla je nosila dugačku haljinu također orijentalnog stila u pastelnoj mint zelenoj nijansi ukrašenu perlicama i vezom.

Slika nije dostupna "Wow" izdanje kraljice Ranije za susret s najbolje odjevenom ženom svijeta

Haljina je sašivena od laganog materijala koji lijepo pada, a vojvotkinja od Cornwalla kombinirala ju je uz zlatne cipele. U ruci je nosila pašminu krem boje i srebrnu clutch torbicu. Još malo glamura, elegantna 74-godišnja vojvotkinja dodala je s malim srebrnim visećim naušnicama i svjetlucavim srebrnim lančićem.

Ranije istoga dana Camilla je posjetila Raniju u njezinu domu, a za tu prigodu jordanska kraljica odjenula je vrlo sličnu kombinaciju boja kao i za večeru, bijelu haljinu sa zlatnim remenom. Kombinacija bijele i zlatne naziva se i kombinacijom boja iz raja jer je sinonim za suptilan luksuz te je vrlo ugodna oku.

Bijela je mekana, prigušena i nepretenciozna, dok je zlatna glamurozna, sjajna i luksuzna. Zlatna na bijeloj je spoj koji utjelovljuje eleganciju i sofisticiranost, a i malo zlatne boje na bijeloj podlozi bit će dovoljno za čaroban i vrlo otmjen dojam.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju