Kako se proljeće bliži, sve se više okrećemo svjetlijim, življim bojama, a ima li savršenije boje ruža za sezonu proljeće/ljeto od ružičaste? Koju god nijansu ružičaste odabrali, ona će osvježiti lice, a i tek malo decentne nijanse ružičaste dovoljno je da se osjećate bolje i da privučete poglede.

Živahna, zaigrana, slatka, koketna, intenzivna, uzbudljiva - sve to opisuje ružičastu boju koja priziva optimizam i vedrinu. Za svaki ten može se pronaći savršena nijansa ružičaste, bilo da želite jako naglasiti usne ili im dati tek malo ružičastog tona.

U novim kolekcijama mogu se pronaći ružičasti ruževi za usne sa sjajnim i mat finišem, kao i sjajila, te čitava paleta nijansi, od onih blijedo ružičastih koje na usnama izgledaju vrlo prirodno do intenzivnih koje će biti sjajan izbor za večernja izdanja, ali i dnevna ukoliko je to vaš stil.

Slika nije dostupna 10 crvenih ruževa iz novih kolekcija koji će se nositi u narednim mjesecima

Slika nije dostupna Osam maskara koje su na dobrom putu da postanu kultne

Uz crvenu, i ružičasta je boja romantike, a i u trenucima kada vam je crvena možda previše, ružičasta će biti odabir s kojim ne možete pogriješiti. Ružičasti ruž nosiv je u svakoj prilici i uz svaki outfit, bilo sportski ili svečani, naročito u toplijem dijelu godine pa svakako provjerite ponudu ruževa i sjajila u raznim nijansama ružičaste koji će se nositi u proljeće i ljeto.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju