Kako se proljeće bliži, sve se više okrećemo svjetlijim, življim bojama, a ima li savršenije boje ruža za sezonu proljeće/ljeto od ružičaste? Koju god nijansu ružičaste odabrali, ona će osvježiti lice, a i tek malo decentne nijanse ružičaste dovoljno je da se osjećate bolje i da privučete poglede.

Galerija Ruževi i sjajila u ružičastim nijansama naročito su popularni u sezoni proljeće/ljeto H&M, Semi-transparent lipstick, Cherish, 76 kn essence, cool COLLAGEN plumping ruž za usne, 201 My Dream, 23,90 kn +7 Chanel, Rouge Coco Baume, 922 Passion Pink, 280 kn

Živahna, zaigrana, slatka, koketna, intenzivna, uzbudljiva - sve to opisuje ružičastu boju koja priziva optimizam i vedrinu. Za svaki ten može se pronaći savršena nijansa ružičaste, bilo da želite jako naglasiti usne ili im dati tek malo ružičastog tona.

essence, cool COLLAGEN plumping ruž za usne, 201 My Dream, 23,90 kn essence, cool COLLAGEN plumping ruž za usne, 201 My Dream, 23,90 kn (Foto: essence)

U novim kolekcijama mogu se pronaći ružičasti ruževi za usne sa sjajnim i mat finišem, kao i sjajila, te čitava paleta nijansi, od onih blijedo ružičastih koje na usnama izgledaju vrlo prirodno do intenzivnih koje će biti sjajan izbor za večernja izdanja, ali i dnevna ukoliko je to vaš stil.

Crveni ruž 10 crvenih ruževa iz novih kolekcija koji će se nositi u narednim mjesecima

Maskara je omiljeni proizvod iz kozmetičke torbice Osam maskara koje su na dobrom putu da postanu kultne

Uz crvenu, i ružičasta je boja romantike, a i u trenucima kada vam je crvena možda previše, ružičasta će biti odabir s kojim ne možete pogriješiti. Ružičasti ruž nosiv je u svakoj prilici i uz svaki outfit, bilo sportski ili svečani, naročito u toplijem dijelu godine pa svakako provjerite ponudu ruževa i sjajila u raznim nijansama ružičaste koji će se nositi u proljeće i ljeto.

MAC, Amplified Lipstick, Do Not Disturb, 184 kn MAC, Amplified Lipstick, Do Not Disturb, 184 kn (Foto: MAC)

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick, Diva (Douglas), 104 kn Jeffree Star Velour Liquid Lipstick, Diva (Douglas), 104 kn (Foto: Douglas)

Chanel, Rouge Coco Baume, 922 Passion Pink, 280 kn Chanel, Rouge Coco Baume, 922 Passion Pink, 280 kn (Foto: Chanel)

Avon, Power Stay Lip Stain ruž za usne, Smooch Proof, 59,90 kn Avon, Power Stay Lip Stain ruž za usne, Smooch Proof, 59,90 kn (Foto: Avon)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju