Salma Hayek bila je glavna gošća na premijeri filma Čuvaj me s leđa 2, koji se snimao u Hrvatskoj, a u kojem glume i Samuel L. Jackson, Ryan Reynolds, Morgan Freeman i Antonio Banderas. Za premijeru održanu u Londonu prelijepa glumica odabrala je odjevnu kombinaciju kojom dominiraju maksi suknja i sandale na platformu.

Hodajući londonskim Leicester Squareom dok je odlazila s premijere, 54-godišnja zvijezda grickala je kokice i izgledala fantastično. Bijelu plisiranu suknju maksi dužine nosila je uz prozirnu crnu košulju s bijelim točkicama od šifona, a kada je riječ o obući, Salmin izbor bile su opake štikle, crne sandale s platformom i vrtoglavo visokom debljom potpeticom.

Osim Salme Hayek još jedna holivudska ljepotica velika je ljubiteljica platformi - Sofia Vergara. Ona taj atraktivni model bira i za odlaske u šoping i obavljanje svakodnevnih obveza. Stajling za premijeru Salma je začinila s bijelom torbicom sa zlatnim detaljima i decentnim nakitom.

Slika nije dostupna Salma Hayek: 15 dokaza da pedesete nikad nisu izgledale bolje

Slika nije dostupna Salma Hayek: Tenisice u koje se zaljube i najveće ljubiteljice štikli

U akcijskoj komediji Čuvaj me s leđa 2, nastavku filma iz 2017., slavnom plaćenom ubojici Samuelu L. Jacksonu i tjelohranitelju Ryanu Reynoldsu pridružuje se i žena plaćenog ubojice Salma Hayek koja ih pokušava ujediniti. Najveći dio filma sniman je u Rijeci, Rovinju, Karlovcu, Zagrebu, Jastrebarskom, Pisarovini, Motovunu, Buju, Vodnjanu, Limskom kanalu te na otoku Biševu. Hrvatske lokacije "glume" Italiju, mediteransko podneblje, ali i Hrvatsku jer se jedan dio radnje filma odvija u Hrvatskoj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju