Uz Sofiju Vergaru, Salma Hayek jedna je od najvećih ljubiteljica vrtoglavo visokih platformi u Hollywoodu.

 

Štikle s debelom platformom bile su izbor Salme Hayek i za dodjelu Oscara na kojoj je zanosna glumica bila prezenterica. 53-godišnja ljepotica nosila ih je uz dugu bijelu haljinu na jedno rame modne kuće Gucci u kojoj je izgledala poput grčke božice.

U utorak je Salma napustila Los Angeles i stigla u London, gdje sa suprugom Francoisom-Henrijem Pinaultom živi dio godine, te je fotografirana u zračnoj luci. Za putovanje avionom odabrala je casual šik odjevnu kombinaciju sastavljenu od klasičnog crnog kaputa dužine do koljena, širokih crnih hlača sa žutom crtom sa strane i crnih sportskih tenisica s detaljima u boji.

Slika nije dostupna Poput grčke božice: Haljina Salme Hayek skrojena za naglašavanje putene figure

Salma Hayek u senzualnoj haljini modne kuće Gucci - 4 Salma Hayek: Haljina koja je figuru ljepotice pretvorila u remek-djelo

Svakako je riječ o modelu tenisica pogodnom za dugo hodanje i stajanje na nogama, a ovakvim odabirom najudobnije obuće Salma je dokazala da čak i ona, kraljica platformi, treba dobar odmor od štikli.

Stajling za putovanje slavna glumica zaokružila je crnom šiltericom s natpisom Oscars i masivnim crnim sunčanim naočalama.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju