S novom godinom dolaze novi trendovi. Tako će u 2017. godini ovih šest stilova frizura biti nezaobilazni. Odlično je to što većina ovih frizura je poprilično jednostavna i nećete potrošiti puno vremena na njih, a učinit će vaš "look" upečatljivim

1. Potpuno ravna kosa
Ova frizura će biti jedan od najvećih trendova u idućoj godini. Sve što trebate je centrirati razdjeljak, zaštiti kosu sprejem protiv topline prije samog ravnanja, zatim koristite peglu za ravnanje kose te završite ovaj proces s nanošenjem spreja za kosu koji će joj dati sjaj. Naglasak kod ovog stila frizure je da kosa izgleda zdravo, a ne oštećeno.

2. Visoki rep
Jedan od vječnih klasika. S visokim repom ne možete pogriješiti jer se radi o jednostavnosti i eleganciji u jednome. Rep možete izravnati ili mu s blagim kovrčama dodati teksturu, no bitno je da je što viši i što zaglađenijeg izgleda.

Iduće godine najpopularnije frizure bit će one s naglaskom na jednostavnost i eleganciju

3. Blagi valovi
U trendu više neće biti velike kovrče i pretjerano valovita kosa. To će zamijeniti blagi valovi koje ćete moći postići peglom za ravnanje kose. Takvi valovi su suptilniji i nisu glamurozni, što ih čini savršenima za svaki dan. Kako biste postigli ovaj look sve što trebate je dijelove kose podignuti rukom malo prema gore kako bi se napravila izbočina u kosi koju zatim trebate pritisnuti peglom. Ponovite postupak nekoliko puta, no vrhove ostavite netaknutima kako bi frizura izgledala dotjeranije.

4. Puštanje kose koja je bila dužine do ramena
Kosa do ramena i šiške dovoljno dugačke da se razdijele po sredini bile su hit u 2016. godini, a u sljedećoj godini često viđena frizura bit će njezina nova i duža verzija. Jednostavna za održavanje i u trendu, ovakav stil oblikovanja kose je pun pogodak.

5. Prebacivanje kose
Ovaj trend bio je velik ove godine, a bit će još veći iduće. Hair flip, odnosno prebacivanje prednjeg dijela kose s jedne strane na drugu dat će vašoj frizuri volumen bez puno truda. Upravo onda kada ne budete imali volje ili pak vremena, a želite nešto napraviti s frizurom, ovo je uvijek odlična opcija.

6. Zlatno-plavo-smeđa boja kosa
Nijansa kose koja na jednom svijetlu izgleda plavo, a na drugom poprima zlatno smeđu boju. To je savršena boja kose za 2017. godinu, s ovakvim toplim tonovima koji pašu svim bojama kože nećete pogriješiti.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju