Na jugu Francuske održana je dobrotvorna večer Monte-Carlo Gala for Planetary Health, a zvijezde na crvenom tepihu predvodila je glumica Sharon Stone. Slavna ljepotica lako je ukrala poglede u raskošnoj ljubičastoj kreaciji s potpisom modne kuće Dolce & Gabanna.

Monte-Carlo Gala opisuje se kao jedinstvena prilika za djelovanje u korist oceana, Zemlje i čovječanstva, a odražava se u Monacu pod predsjedanjem princa Alberta II od Monaca. Dobrotvornoj večeri prisustvovale su i neke holivudske zvijezde među kojima se najviše istaknula Sharon Stone.

Za gala večeru glumica je odjenula balsku toaletu u žarkoj ljubičastoj boji s potpisom Dolce & Gabanne. Raskošna kreacija iz Haute Couture kolekcije sašivena je od vrlo bogate količine materijala voluminoznog donjeg dijela s dugačkim šlepom dok je gornji dio jednostavnijeg, ali također glamuroznog kroja sa srcolikim dekolteom i crnim naramenicama.

Slika nije dostupna Savršena je! Topić u kojem Sharon Stone izgleda bolje od upola mlađe manekenke

Uz dramatičnu haljinu koja u sekundi ukrade svu pažnju 63-godišnja ljepotica nosila je crne sandale s visokom iglenom potpeticom, mini torbicu u drugačijoj nijansi ljubičaste boje, a svečani stajling zaokružila je s nakitom luksuznog brenda Chopard.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju