Sharon Stone bila je prezenterica na dodjeli nagrada Pride od Britain održanoj u Londonu. Za hladnu londonsku večer Sharon je odabrala haljinu raskošnog donjeg dijela u kojoj bi se na crvenom tepihu dobro osjećale žene svih konfekcijskih veličina.

Crna haljina u kojoj je Sharon Stone prošetala crvenim tepihom prestižne ceremonije izgleda kao miks haljine i kaputa te savršeno laska ženskoj figuri. Kreacija sašivena od debljeg materijala ima podignutu kragnu, dugačke rukave i pojas oko struka. Donji dio je voluminozan i seže do poda te podsjeća na balsku haljinu.

Slika nije dostupna Savršena je! Topić u kojem Sharon Stone izgleda bolje od upola mlađe manekenke

Sofisticirani stajling za dodjelu nagrada Pride of Britain 63-godišnja glumica upotpunila je s malim crvenim brošem, glamuroznim visećim naušnicama i zlatnom torbicom bogato ukrašenom svjetlucavim cvjetnim aplikacijama.

Slika nije dostupna Sharon Stone: Kul kombinacija koja dokazuje da žene nikad nisu prestare za traperice

Dodjelom nagrada Pride od Britain odaje se počast 'neopjevanim herojima' Velike Britaniji na kojoj se televizijske, filmske i sportske zvijezde okupljaju kako bi proslavile obične ljude koji rade izvanredne stvari. Sharon Stone uručila je nagradu Hassanu Alkhawamu koji je, nakon što je 2017. prebjegao iz Sirije u Veliku Britaniju, pomogao drugim potrebitim obiteljima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju