Nakon prekida s pjevačem Shawnom Mendesom pjevačila Camila Cabello novo je poglavlje u životu obilježila drastičnom promjenom frizure.

Nekoliko dana nakon objave prekida na Instagramu je pokazala svoju novu, neočekivanu frizuru. Iz svijeta brineta prešla je u svijet žena s mint zelenom bojom kose.

Dok u njezinu slučaju nismo sigurni radi li se o trajnoj promjeni ili transformaciji kratkog vijeka, mnoge su slavne žene kratile kosu, mijenjale boju ili jedno i drugo nakon kraja brakova i veza.

Uostalom, zatvaranje ovako velikog životnog poglavlja i početak nečeg novog mnoge žene obilježavaju na ovaj način - i one "obične" i slavne.

U našoj galeriji izdvojili smo dio pripadnica svijeta slavnih koje su u novi dio života nakon prekida ili razvoda zakoračile s novom frizurom.

Audrey Hepburn 15 kultnih frizura slavnih žena koje se i danas rado kopiraju

Glumica Ana De Armas učinila je to nakon prekida s glumcem Benom Affleckom, Selena Gomez kosu je skratila nakon jednog od prekida veze s Justinom Bieberom, a Katty Perry imala je drugačiju frizuru tijekom jednog od prekida s Orlandom Bloomom. Odsjekla je tada svoju dugu platinastu kosu i pixie frizurom poručila "ne trebam te više".

Nakon što je glumica Jenna Dewan najavila da se razvodi od Chaninga Tatuma, ostala je bez nekoliko centimetara kose, a puno više kose je nakon prekida jedne veze odrezala glumica Sarah Hyland.

Slika nije dostupna Inspiracija za promjenu: 15 slavnih žena s najboljim šiškama svih vremena

Drastičnim rezom kraj jednog životnog poglavlja obilježile su i model Gigi Hadid i pjevačica Gwen Stefani.

Jesu li njihove frizure bile bolje prije ili nakon prekida, odlučite sami nakon što ih pogledate u našoj galeriji.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju