Renee Zellweger bila je glavna gošća na premijeri kriminalističke serije "The Thing About Pam" u Los Angelesu čije se radnja temelji na istinitim događajima. Renee glumi Pamelu Hupp, ženu iz Missourija koja trenutno služi doživotnu kaznu zatvora zbog ubojstva Louisa Gumpenbergera, čovjeka s mentalnim i fizičkim invaliditetom.

Renee Zellweger prošetala je crvenim tepihom u vrlo elegantnom i decentnom odjevnom izdanju, no pažnju je privukla i svojim licem na kojem su jasni znakovi korištenja botoksa.

Savršen ten i lice bez bora želja je većine holivudskih zvijezdi. Međutim, u želji da sačuvaju mladolikost ponekad pretjeraju s kozmetičkim tretmanima i estetskim zahvatima.

Velike zvijezde često žele po svaku cijenu zaustaviti godine i prirodan proces starenja pa se zbog toga podvrgavaju raznim tretmanima za pomlađivanje. Jedan od najpopularnijih neinvazivnih estetskih zahvata je tretman botoksom, otrovnom supstancom koja se koristi za uklanjanje bora na području čela i oko očiju, jedan je od najpopularnijih estetskih tretmana.

Glumica Courteney Cox, zvijezda serije "Prijatelji", jednom prilikom priznala je da je za nju botoks ‘fantastična i zastrašujuća stvar’, ali podvojene emocije prema ovom tretmanu pomlađivanja nisu je spriječile da ga i dalje koristi.

Podržavate li upotrebu botoksa?

glasova:


Izgled Nicole Kidman već je dugi niz godina tema rasprava. Slavna glumica u 55. godini života izgleda kao porculanska lutka, a na njezinom čelu nemoguće je pronaći boru. Iako je prije nekoliko godina izjavila da više ne želi koristiti botoks jer zbog njega ne može micati lice, ipak je odustala od te zamisli.

Slika nije dostupna 10 slavnih dama koje su izgledale bolje prije plastičnih operacija

Slika nije dostupna Razlika je očita? Slavne žene koje ne priznaju (ili opovrgavaju) da su korigirale nos

U galeriji pogledajte koje su još slavne ljepotice prema mišljenju njihovih obožavatelja pretjerale s upotrebom botoksa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju