Sada kada su na Zarinim stranicama sniženi proizvodi pali u drugi plan, u centar pozornosti vratile su se nove kolekcije, ali i posebna kolekcija crnih haljina kojom su se već prije nekoliko tjedana pohvalili na Instagramu, a sada će sigurno privući pažnju ljubiteljica crnih haljina pred kojima su neke posebne prilike.

Zara naime u sklopu posebnih izdanja nudi mini kolekciju crnih haljina koja će sigurno imati svoje obožavateljice. Ukupno ih je šest, potpuno su različite, a cijena im se kreće od 399 do 1299 kuna. Kolekciju je fotografirao modni fotograf David Sims.

Ljubiteljice mini modela neće ostati imune na voluminoznu kratku haljinu s ravnim izrezom i podesivim naramenicama, kao ni na asimetričnu drapiranu haljinu s dugim rukavom s jedne i bez rukava s druge strane.

Slika nije dostupna Želimo ih sve: 15 haljina iz novih kolekcija već od 139 kuna

Tu je i duga haljina od šifona, zatim bustier haljina sa žicom i otkrivenim ramenima te haljina smoking stila otvorenih ramena s američkim izrezom.

Najskuplja haljina u kolekciji je duga, poluprozirna halina ukrašena perlicama. Kako svaki od spomenutih modela izgleda možete pogledati u našoj galeriji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju