Jug Hrvatske poznat je po blagim zimama, pa tako i vrijeme u Splitu tijekom zimskih dana često bude sunčano i ugodno toplo. U skladu s takvim vremenskim uvjetima biraju se i street style kombinacije, kojima vladaju laganiji odjevni komadi od onih tipičnih zimskih koje nosimo po minusima.

Minica nije odjevni predmet koji zimi često viđamo, a za svoj street style odabrala ga je zgodna mlada žena duge tamne kose. Centrom Splita prošetala je u društvu također atraktivno odjevene prijateljice, a pažnju je privukla u minici efektnog pepita uzorka, uz koju je nosila crnu majicu na V-izrez te gore kaput u boji devine dlake klasičnog kroja i dužine do koljena.

Slika nije dostupna Šetnja splitskom Rivom: Modni komadi koje jedva čekamo nositi svaki dan

Slika nije dostupna Prijateljice iz centra Splita u komadima za isticanje ženstvenih aduta

S obzirom na toplije vrijeme, deblje čarape nisu bile potrebne te je splitska streetstylerica nosila najlonke boje kože. I izbor obuće bio je dobar pogodak – visoke crne čizme s ravnim debljim đonom stvorene za mladenačka street style izdanja.

Smeđim sunčanim naočalama dugokosa ljepotica iz Splita zaštitila je oči od sunca, a istaknuo se i efektni bijeli lak na noktima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju