Lijepo vrijeme na hrvatskoj obali tijekom zime rezultira zanimljivim modnim kombinacijama. Potvrđuju to i ove dvije prijateljice snimljene u šetnji Splitom.

Plavokosa dama prošetala je gradom pod Marjanom u elegantnoj kombinaciji sastavljenoj od komada koje većina dama ima u svojem ormaru.

Predimenzioniranu sivu vestu i nešto dužu bijelu košulju iskoristila je poput mini haljine, a ženstvenu siluetu naglasila crnim remenom koji je opasala oko struka.

Ispod mini haljine nosila je crne najlonke gustog tkanja koje vizualno smanjuju i produžuju ovaj dio tijela te crne gležnjače na vezanje ravnih potplata koje su nezaobilazan dio obuće u hladnijem dijelu godine.

Elegantnu kombinaciju nadopunila je crnom torbicom i sivim balonerom , ali i jednim neočekivanim, ali osvježavajućim modnim dodatkom – svježim limunom koji je nosila u ruci.

Njezina prijateljica odlučila se za nešto ležernije, ali i dalje zanimljivo modno izdanje. Nasmiješena brineta odabrala je trendovski kaput od umjetnog krzna u toploj boji konjaka koji se sjajno kombinira za dnevne i večernje prilike.

Ona ga je sparila s narančastom vestom ukrašenom resicama, svijetloplavim skinny trapericama i bijelo-smeđim tenisicama.

Slika nije dostupna Hit sezone? Efektan model hlača koji trenutno vlada splitskom špicom

Slika nije dostupna Maksi haljina plavokose dame za koju su se lijepili pogledi na splitskim ulicama

Iako modni stručnjaci predlažu nošenje traper hlača s nešto širim nogavicama već zadnjih nekoliko sezona, skinny modeli i dalje odbijaju izaći iz mode. To ne čudi s obzirom da je riječ o komadu koji laska ženskim nogama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju