"Je li to proljeće napokon stiglo?", čula su se šaputanja prolaznika koji su u subotu šetali splitskom rivom. Da se burni dani napokon stišavaju lako se moglo zaključiti prema street style izborima brojnih žena i djevojaka koje su sunčani proljetni dan iskoristile za šetnju i druženje s prijateljicama

Sunce je obasjalo splitsku rivu što su brojne dame iskoristile da napokon iz ormara izvade laganiju odjeću.

Traperice s velikim poderotinama djevojka iz Splita kombinirala je uz crne gležnjače s biserima, koje su bile hit-komad sezone jesen/zima

Izdvojila se u mnoštvu plavokosa djevojka izabravši za svoj street style crne traperice s velikim poderotinama koje otkrivaju dosta kože zbog čega smo ih prozvali "golim" trapericama. Odvažan model traperica kombinirala je uz crne gležnjače s biserima, koje su bile hit-komad sezone jesen/zima te uz crnu kožnatu jaknu s velikim krznenim ovratnikom. Boje svom street style dodala je s crvenom torbicom.

I dok neke žene nikada ne bi odjenule ovakve traperice, mlada dama iz Splita nosi ih vrlo samouvjereno i dobro. A to je i najvažnije kada biramo odjeću koju ćemo nositi – kako se mi u njoj osjećamo, a ne što će misliti drugi. Osim toga, s modom i odjećom treba se igrati i zato zvijezdi naše street style priče iz Splita dajemo čvrstu modnu peticu!

I njena prijateljica izabrala je mladenačku odjevnu kombinaciju - zelene skinny traperice, zelenu bundicu, sivi pulover i crne gležnjače s metalnim detaljima, a istaknule su se na njoj i odlične sunčane naočale.

Street style izbore drugih žena i djevojaka koje su prošetale splitskom rivom pogledajte u fotogaleriji. Pogledajte i dokaz da se "gola" haljina može nositi i na zagrebačku špicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju