Temperature su porasle u termometru te izmamile ovoga vikenda šetače na hrvatske ulice i trgove. Brojne dame iskoristile su priliku da pokažu svoje ljetne street style kombinacije.

Zanimljiva modna izdanja preplavila su i zagrebačku špicu, a zgodne dame šetale su metropolom u raznovrsnim modelima ljetnih haljina, odvažnim crop-topovima i mekanim suknjama, ali i kratkim hlačicama.

Kratke hlačice od trapera ne izlaze iz mode ni ove godine te su i dalje vrlo popularne među pripadnicama ljepšeg spola. Odaberete li model visokog struka vizualno ćete produžiti cijelu figuru, a pogotovo ako ga sparite uz sandale s visokom potpeticom.

Slika nije dostupna Modne blizanke u šetnji Zagrebom: Detalj zbog kojeg je i najpoželjniji uzorak pao u drugi plan

Upravo tim trikom poslužila se i zagonetna brineta iz centra Zagreba, koja je tamnosive kratke hlače paperbag kroja od trapera sparila s bijelim sandalama otvorenih prstiju i s blok potpeticom koje se smatraju ugodnim za nošenje.

Modnu kombinaciju dopunila još jednim ljetnim favoritom – kratkom bijelom bluzom te kovčeg-torbicom u istoj boji. Kosu je zavezala u visoku punđu sa svilenom maramom, oči zaklonila od znatiželjnih pogleda sunčanim naočalama, a izdanje zaokružila s nekoliko decentnih komada nakita.

Slika nije dostupna Dama iz Zagreba u kombinaciji koja bi ovo ljeto mogla zavladati špicom

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela kratkih hlačica od trapera po uzoru na zagonetnu brinetu iz centra Zagreba.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju