Posljednjih nekoliko dana dobili smo par toliko željenih dokaza da je ljeto pred vratima. Temperature su porasle, sunce je sjalo cijeli dan, a i odjevne kombinacije davale su do znanja da je napokon došlo vrijeme za laganije odjevne komade.

Galerija Dama iz Zagreba u kombinaciji koja bi mogla zavladati špicom Bijela haljina i bijele tenisice odlična su kombinacija Bijeli modeli haljina i tenisica već godinama ne silaze s trona popularnosti +9 Pull&Bear, 229,90 kn

I u centru Zagreba napokon smo gledali omiljene ljetne kombinacije kojima su dominirale lepršave haljine, lagana obuća i svijetle boje.

Prvi pravi vrući dani ove godine dokazali su i da su, unatoč trendovima koji se mijenjaju iz sezone u sezonu, neki komadi vječni i uvijek popularni. Najbolji dokaz za to je i dama koja je centrom Zagreba prošetala u kombinaciji koja bi ovo ljeto mogla zavladati špicom - i nije bila jedina.

Bijele mini haljine iz trgovina - ljeto 2021. - 9 Od 119 kuna: 15 najpopularnijih ljetnih haljina koje se mogu nositi i kao tunike

Kraljica Letizia Kraljica Letizia: Je li ovo stvarno najbolja (i najudobnija) ljetna haljina?

Za šetnju gradom ona je naime odabrala spoj dva jako popularna komada - bijele haljine i tenisica u istoj boji. Odlučila se za  lepršavu mini haljinu u omiljenoj ljetnoj boji koju je uparila s bijelim tenisicama s debljim potplatom. Bjelinu je razbila malom crnom torbicom sa zlatnim detaljima, a tu su bile i neizostavne sunčane nočale.

Bijela haljina i bijele tenisice odlična su kombinacija Bijela haljina i bijele tenisice odlična su kombinacija (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)

U svakom slučaju ušli smo u ono doba godine u kojem bijele haljine jedva da imaju konkurenciju. Posebno izvrstan odabir su modeli od lana, pamuka i drugih prirodnih materijala u kojima koža lakše diše na ljetnim vrućinama. Mi smo u našoj galeriji izdvojili dio ponude bijelih haljina koje, kao i dame koje su prošetale Zagrebom, možete nositi u kombinaciji s bijelim tenisicama. Bit će to spoj s kojim ovo ljeto ne možete pogriješiti.

Bijeli modeli haljina i tenisica već godinama ne silaze s trona popularnosti Bijeli modeli haljina i tenisica već godinama ne silaze s trona popularnosti (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju