Kratki odjevni komadi ljeti su nam dragi saveznici u borbi protiv vrućina pa kraći modeli haljina, suknja i hlačica prednjače u street style izdanjima. A pravo je osvježenje na našim ulicama vidjeti biciklističke hlačice, popularno zvane bicke, koje je za svoj street style odabrala zgodna dama iz Zagreba.

Biciklističke hlačice bile su veliki trend devedesetih godina i početkom 2000-ih, dobro se sjećamo modela od poliestera s laganim sjajem, kakve nose profesionalni biciklisti, a mi smo ih nosili u slobodno vrijeme ili ispod kratkih lepršavih haljina. Bilo je modela od nekoliko varijanti materijala, a svima je bio zajednički visoki postotak elastina jer bicke su prepoznatljive po svojoj rastezljivosti što ih čini udobnima i praktičnima za nošenje.

Nakon što smo neko vrijeme na njih bili zaboravili, biciklističke hlačice vratile su se u modu, a kako dobro mogu izgledati u ljetnom street styleu pokazala je mlada ljepotica koja je prošetala zagrebačkom Ilicom.

Njezin izbor bile su biciklističke hlačice iz trgovine Zara napravljene od materijala sitne rebraste teksture. Crne bicke izvrsno je spojila s atraktivnim bandage topom preko kojeg je nosila lagani ogrtač s lepršavim rukavima od prozirnog materijala. Sjajno su se uklopile i crno-bijele tenisice brenda Vans kao i okrugla srebrna torbica.

Slika nije dostupna Šetnja Jelačićevim trgom: Nježna minica idealna za užareni zagrebački asfalt

Detalji su ti koji svaki stajling čine posebnim i drugačijim, a ova opasno zgodna street stylerica svoj outfit upotpunila je sunčanim naočalama domaćeg brenda MAAT Vintage, a jako nam se sviđa i tanki srebrni lanac oko struka – vrlo šik i ženstveno! Za još malo šarma tu je i lepeza s kojom se zvijezda ove naše street style priča hladila dok je šetala središtem Zagreba.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju