Suknje olovka kroja nikad ne izlaze iz mode, ili je to barem slučaj u poslovnom okruženju gdje su vrlo poželjan dio profesionalnog stajlinga.

Ovaj uzak model suknje – obično do koljena ili malo ispod njega – sjajno se kombinira uz bluze, sakoe, ali i obične majice i veste. Također, sjajno izgleda uz klasične salonke, ali i cipele s ravnom potplatom poput mokasinka.

Slika nije dostupna Od 69 kuna: 10 dugih suknja koje će se nositi ove jeseni i na hrvatskim ulicama

Žene izgledaju iznimno dotjerano u suknjama olovka kroja, pa se ovaj model nameću i kao dobar izbor za večernji izlazak.

Na tržištu se mogu naći modeli za svaki ukus, a koji su napravljeni od raznovrsnih tkanina. Na raspolaganju je sve od svevremenskog trapera, preko umjetne kože do elegantnog tvida i jednostavnog, ali efektnog pamuka.

Jednobojni tamniji modeli suknji olovka kroja odlično će se uklopiti u bilo koju poslovnu kombinaciju. One odvažnije dame posegnuti mogu i za suknjama jarkih boja ili izraženog uzorka.

Slika nije dostupna 15 štikli iz novih kolekcija koje sjajno idu uz svaki model traperica

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 10 modela suknji olovka kroja za posao i večernje izlaske po cijeni od 69 do 199 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju