Dobre salonke nezaobilazne su u ormarićima s obućom ljubiteljica visokih potpetica, a i u novim kolekcijama mogu se pronaći sjajni modeli ovih svevremenskih štikli koje najviše nosimo u jesenskim i proljetnim mjesecima.

Galerija

Bez obzira na modne trendove, žene se uvijek rado vraćaju klasičnim salonkama koje niti jedan drugi model cipela s visokom potpeticom jednostavno ne može zamijeniti. Ženska noga u njima se trenutno proljepša, figura izduži i stanji, a mogu se nositi u svim prigodama i kombinacijama.

Novi modeli štikli iz trgovina - 8
Bershka, 199,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Salonke naročito dobro idu u traperice koje također najviše nosimo u jesen i proljeće, a modeli iz novih kolekcija koje smo izdvojili u fotogaleriji na početku teksta pristaju uz baš svaki model i kroj traperica tako da ćete ih sigurno rado nositi. Uz klasične crne i boje kože, predlažemo vam i salonke u ružičastoj, plavoj, srebrnoj, zlatnoj boji, a pronašli smo i jedne u vrlo efektnoj ombre nijansi.

Preporučuju urednice Voguea: Pet modela traperica koje ćete nositi godinama

Nije važno jeste li izabrali salonke s tankom ili debljom potpeticom - u oba slučaja možete biti sigurni da ćete garderobu obogatiti ženstvenim parom štikli. A ukoliko vas muči dugo hodanje ili stajanja u visokim potpeticom, uvijek možete sa sobom ponijeti obuću s niskim đonom za preobući se.

Novi modeli štikli iz trgovina - 3
Sezane, 1357 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)