Brojni svjetski mediji tradicionalno svake godine rade svoje liste najseksipilnijih muškaraca iz svijeta zabave, a među njima se uvijek nađu i glazbenici. Mi ćemo, uz vašu pomoć, odabrati najzgodnijeg hrvatskog pjevača.

Na popisu potencijalnih kandidata nalaze se mlade snage naše scene, ali i glazbenici koji su već nekoliko desetljeća na njoj te ujedno na glasu kao miljenici žena.

Među njima je i 45-godišnji Petar Grašo. Poznati Splićanin karijeru autora službeno je započeo 1995. godine, kada je Oliver Dragojević na Dori otpjevao njegovu pjesmu "Boginja" i s njom osvojio drugo mjesto.

Sljedeće godine Petar je debitirao kao pjevač na Zadarfestu i pobijedio sa svojom pjesmom "Trebam nekoga". Ta se pjesma 1997. godine našla na njegovu prvom albumu "Mjesec iznad oblaka", uz ostale hitove poput "Volim i postojim", "Idi", "Ne boli me" i "Ljubav sve pozlati".

Posljednji samostalni album "Šporke riči" objavio je 2003. godine, ali redovito oduševljava svoje obožavateljice novim pjesmama koje većinom nastaju u suradnji s provjerenim hitmejkerskim parom - Tončijem i Vjekoslavom Huljić.

Zavirite u našu galeriju, pogledajte sve kandidate za najzgodnijeg hrvatskog pjevača i zatim glasajte u našoj anketi.

Najzgodniji hrvatski pjevač je...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju