U njujorškoj četvrti Soho na Manhattanu nastavljeno je snimanje desetodijelnog reebota popularne serije "Seks i grad" po imenu "And Just Like That", u kojem glavne uloge imaju Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon.

Pažnju slučajnih prolaznika podjednako su privukli komešanje televizijske ekipe, slavna glumačka imena, ali i osebujne modne kreacije najslavnijih dizajnera današnjice koje su dame s ponosom nosile po užarenom asfaltu.

Sarah Jessica Parker, koja u seriji utjelovljuje lik Carrie Bradshaw, na snimanju je nosila ružičastu košulju-haljinu s potpisom Caroline Herrere. Midi haljina A-kroja istaknula je vitku figuru 56-godišnje glumice, a jarka boja igrala je sjajan kontrast njezinoj preplanuloj puti.

Slika nije dostupna Nastavak "Seksa i grada": Prve fotografije modnih kombinacija koje smo željno čekali

Struk je dodatno naglasila te vizualno smanjila crnim chunky remenom, kojeg će se prisjetiti samo najveće ljubiteljice serije „Seks i grad“. Naime, isti model remena Roger brenda Streets Ahead često je nosila u prvom filmu iz 2008. godine.

U svojoj prepoznatljivoj stilskoj maniri izdanje je dopunila s vintage parom salonki s potpisom Manola Blahnika.

Košulju-haljinu na setu je nosila i Cynthia Nixon, koja u seriji tumači ulogu Mirrande Hobbes. Točnije, odjenula je maksi model kariranog uzorka brenda kalifornijskog brenda L'Agence, a sparila ga je sa špagericama Maje.

Slika nije dostupna I Natasha se vraća: U nastavku "Seksa i grada" i najveća Carriena suparnica

Znatiželjne poglede privlačila je i Kristin Davis, koja u seriji tumači Charlotte York-Goldenblatt.

Maksi haljinu decentnog uzorka bez naramenica te s potpisom Emilije Wickstedad kombinirala je s bijelom majicom kratkih rukava. U rukama je nosila Fendijev ceker, a izdanje zaokružila bijelim sandalama otvorenih prstiju Alexandre Birman.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju