Uzbuđenje zbog serije "And Just Like That…", reebota "Seksa i grada", raste, a nove scene svakodnevno se snimaju na ulicama New Yorka. Uzbuđenje je još više poraslo nakon što je otkriveno da ćemo u novoj seriji ponovno gledati i najveću suparnicu Carrie Bradshaw.

Naravno, riječ je o Natashi Naginsky, Facinoj drugoj supruzi koju glumi Bridget Moynahan. Ona će se u seriji "And Just Like That…" pojaviti kao specijalna gošća, ali i to je dovoljno da nas zaintrigira i da s još većim nestrpljenjem čekamo vidjeti Natashine scene.

Bridget Moynahan fotografirana je na setu u New Yorku, a prema viđenom jasno je da je njezin lik zadržao svoj prepoznatljivi, sofisticirani i damski modni stil. Glumica je nosila svilenu košulju s kratkim rukavima u nježnoj plavoj boji, suknju do ispod koljena u krem boji s rasporom po sredini, svjetlosmeđe sandale gladijatorice te veliku tamnozelenu torbu.

Glumica Bridget Moynahan utjelovila je Carrienu suparnicu Natashu "Seks i grad": Zbog čega je Carriena suparnica Natasha uvijek nosila odjeću iste boje?

Chris Noth, koji glumi Facu, također se vraća u nastavku "Seksa i grada", no nije poznato s kime je Bridget snimala scene jer je na fotografijama sa seta sama. No zna se, kako piše Page Six, da će prema scenariju brak Carrie Bradshaw i Johna Prestona biti ozbiljno poljuljan, štoviše par će u novoj seriji biti usred gorkog razvoda.

Slika nije dostupna Vratile su se! Prve fotografije Carrie, Mirande i Charlotte iz nastavka "Seksa i grada"

Ne sumnjamo da nas čeka puno uzbuđenja i zavrzlama, baš kao što je to uvijek bilo u životima junakinja "Seksa i grada".

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju