Klasična bijela majica jedan je od svevremenskih odjevnih komada. Bez obzira na to preferirate li klasičan sportski model majice kratkih rukava ili pak neku kraću rezanu varijantu, bijelu majicu uvijek se isplati imati u ormaru.

Da se ona uistinu može kombinirati sa svim odjevnim komadima, dokazuju i Francuskinje, po mnogima najbolje odjevene žene na svijetu, koje bijele majice nose čak i ispod haljina s tankim naramenicama.

Ako toj kombinaciji dodate udobne balerinke i neki pleteni ceker ili torbu, dobit ćete ležerno izdanje kakvo u Parizu možete vidjeti na svakom koraku.

Slika nije dostupna Klasici sezone: 10 proljetnih komada u koje se Francuskinje kunu

Naravno, bijela majica savršeno se slaže sa svim modelima traperica. Ako ste sportski tip, spojite ta dva komada s omiljenim tenisicama, ali dobar odabir bit će i mokasine ili sandale ravnih potplata.

S obzirom na to da tijekom ljeta vladaju drugačija pravila odijevanja zbog velikih vrućina, bijela majica tijekom tog godišnjeg doba može biti i komad za večernje kombinacije. Spojite je s lepršavom suknjom midi kroja, sandalama s visokom potpeticom i elegantnijom torbicom - i spremni ste za večernji ljetni izlazak.

U nastavku pogledajte tri ljetne kombinacije s bijelom majicom za svaku prigodu.

SPORTSKA KOMBINACIJA S BIJELOM MAJICOM

LEŽERNA KOMBINACIJA S BIJELOM MAJICOM

VEČERNJA KOMBINACIJA S BIJELOM MAJICOM

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju