Kada je u pitanju moda, Sharon Stone uvijek igra po svojim pravilima. Zašto i ne bi kada u svim kombinacijama koje odjene izgleda sjajno, prije svega zato što ih nosi samouvjereno i s velikim osmijehom na licu, koji jasno daje do znanja da joj je ugodno u tome što ima na sebi.

Nije važno je li na crvenom tepihu, u trgovini ili šetnji parkom, Sharon jednostavno ima stav i duh zahvaljujući kojem može isfurati baš sve.

Tako je na večeru u jedan restoran u Beverly Hillsu došla u - donjem dijelu pidžame. Klasičan predimenzionirani model s vezicom za stezanje u struku kombinirala je s puloverom i blejzerom u gotovo identičnoj nijansi plave boje.

Sjajno raspoloženoj te nasmijanoj od uha do uha, Sharon nisu smetali znatiželjni fotografi koji su okružili nju i njezinu prijateljicu.

Nije ovo prvi put da slavna 63-godišnjakinja izlazi u pidžami. Tako je u lipnju ove godine za premijeru filma In The Heights odjenula pidžamu modne kuće Dolce & Gabbana.

Doduše, bio je to luksuzni svileni model s leopardovim uzorkom koji je u kombinaciji sa štiklama izgledao kao neki komplet, a ne odjeća za spavanje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju