Gležnjače su efektne, praktične i nosive u svim prilikama i upravo su zato jedan od omiljenih ženskih komada obuće bez kojih ne može proći nijedna sezona jesen/zima. Kako bismo vam pomogli u izboru, izdvojili smo 10 modela u raznim bojama koje možete uloviti na popustu

ŽENSKE GLEŽNJAČE ZA SVE KOMBINACIJE

Mnoštvo je modela gležnjača uz koje možete naglasiti svoj stil, od kaubojskih čizmica, koje su hit već nekoliko sezona, neizostavnih gležnjača s ravnim potplatima, klasičnih modela s blok-potpeticom, kao i modela ukrašenih metalnim detaljima ili oslikanih raznim motivima. Bez obzira na vaše želje i potrebe, sigurno ćete pronaći model koji vam odgovara, a mi smo zavirili u ponudu Planet obuće jer su kod njih sezonski popusti u punom jeku.

U njihovoj ponudi možete pronaći crne gležnjače koje je lako kombinirati uz gotovo sve komade iz ormara. Omiljeni su komad obuće koji se savršeno slaže s trapericama, suknjama i haljinama bilo da odaberete model s visokom petom ili ravnim đonom.



Iako crne gležnjače ne gube na popularnosti godinama, ove su se godine svakako nametnule čizme u bež i smeđim nijansama. Posebno se nose gležnjače predimenzionirana đona, koje su praktične jer hladnoća teže probija kroz debeli potplat. Model je to koji se nosi na sve, pa tako i na trenirke i sportske kombinacije preko dana te uz sakoe i haljine navečer.

TRENDI ŽENSKE GLEŽNJAČE

Veliki povratak doživjele su i gležnjače bijele boje. Birati možete između snježno bijele, prljavo bijele, boje bjelokosti, boje pijeska i vanilije s kontrastnim crnim potplatom ili umjerenijim, svjetlijim đonom. Uz njih ove sezone i jednostavna kombinacija izgleda trendi.



Osim gležnjača sa životinjskim uzorkom, u ponudi Planet obuće možete pronaći i one s cvjetnim, koje daju dodatni efekt klasičnim kombinacijama.

Osim klasičnih kožnatih modela, nose se i oni sa sjajnim efektom, koji kombinaciju čine elegantnijom, a za one odvažnije izdvojili smo i jedan model crvenih gležnjača, koje mogu biti statement komad svakog outfita.

U galeriji pogledajte modele Planet obuće koje smo izdvojili, a više njih potražite na njihovu webshopu ili u trgovinama i pronađite ženske gležnjače na popustu do 70 posto.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Planet obuća po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju